Vstupní hala se schodištěm

Chrudim

Při návrhu interiéru vstupní haly se schodištěm, který se rozkládá na 19 m² byl hlavním požadavkem klienta minimalistický světlý interiér s minimem nábytku a především zachováním vzdušného prostoru. Přáním bylo také zakomponování většího zrcadla a ambientního osvětlení v rámci schodiště. Do zádveří jsme umístili pouze sedací lavici, která zároveň slouží jako botník.

Větších úložných prostor nebylo potřeba, jelikož je hned vedle zádveří vstup do poměrně velké šatny. Světlý dřevěný dekor jsme doplnili betonovou stěrkou a děrované zábradlí působí odlehčeným dojmem. Celý interiér jsme doplnili minimalistickými prvky v černé barvě.

 

 

Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design
Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design
Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design
Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design
Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design
Interiéry - Vstupní hala se schodištěm - Mooden design