Kanceláře pro VEOS

Hodonín

Rodinná firma Veos, s. r. o. měla jasnou představu o tom, jak budou její nové kanceláře a především recepce vypadat. Tou představou byl interiér, kde budou především přírodní materiály a zakomponovaná zeleň v podobě mechových stěn a obrazů. Právě tento typ designu zvyšuje produktivitu práce a snižuje stres. Není se čemu divit – kombinace světlých dřevěných panelů a jasné zelené působí neskutečně harmonicky. Černé doplňky v podobě přiznaných světel a kabelů pouze dokreslují pracovní prostředí a působí jako nenucený kontrast.

Při vstupu narazíte na reprezentativní recepci, které dominuje pult v betonové stěrce, zelená stěna a 3D logo společnosti v dřevěném dekoru. Součástí recepce je také dětský koutek. Veos je rodinná firma ve všech směrech a myslí na děti nejen uvnitř, ale také venku, kde můžou využít dětského hřiště. Pro umístění dětského koutku jsme zvolili prostor pod schody, kde budou děti nadohled, ale přitom nebude rušit celkový interiér a jednotný styl vstupní haly.

Ne vždy je potřeba držet se firemních barev a Veos je toho důkazem.

 

Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design
Interiéry - Kanceláře pro VEOS - Mooden design