Kuchyň v domě u lesa

Pro rodinu, která bydlí v srdci Vysočiny jsme navrhli kuchyň na míru s výhledem do Źďárských lesů. Už tato skutečnost určila směr a celkový koncept tohoto projektu. Velká okna a vstup do zahrady nás vizuálně přenáší do okolní krajiny a my jsme se snažili promítnout kus přírody do vizualizace prostor rodinného domu.

VIZUALIZACE

Rozměr kuchyňské linky: 3 x 4,7 m
Rozměr kuchyňského ostrůvku: 2,5 x 0,9 m

Kuchyňská linka ve tvaru L má spodní skříňky v bílém dekoru doplněné o horní skříňky s výklopem v dekoru dubu. Přírodní materiály jsou použity od podlahy až po strop. Ke stropu v masivním dubovém provedení se minimalistický design kuchyně vyloženě nabízel.

Kanceláře - ceník
Kanceláře - ceník

Hlavním materiálem pracovních ploch a zádového panelu je umělý kámen v šedém odstínu. Tento vysoce odolný materiál je směsicí přírodních materiálů, skla a porcelánu. K přírodě tedy nemá daleko. Kombinace teplých odstínů dřeva a studených barev působí jako celek harmonicky.

Při vizualizaci kuchyně myslíme především na to, kdo v ní bude vařit a jaké rozmístění funkčních zón mu vyhovuje. Každá stylová kuchyň musí být především praktická a měla by vám zajistit dostatečný komfort. 

Výsledná vizualizace zahrnuje veškeré kóty, rozmístění jednotlivých prvků a výběr materiálů. Neslouží však jako výrobní dokumentace a před výrobou je nutné vše zaměřit a upravit tak, aby byla zachována funkce i účel.

 

 

Zajímá vás cena
této vizualizace?

Máte představu o své nové kuchyni?

Podívejte se na naše

Ceník